Zimní číslo Ano, šéfe! je právě na stáncích

V tomto dílu jsme navštívili šumavskou hospůdku U Štěpána, restauraci Vlčí hora ve Šluknovském výběžku, pražský veganský podnik Plevel a Excalibur v Moravské Třebové. Kromě toho jsme nahlédli do vánoční kuchyně Zdeňka Pohlreicha a připravili pro Vás inspiraci pro pohoštění s přáteli. V mrazivých dnech oceníte Pohlreichovo zahřívací menu a bez povšimnutí nezůstanou ani recepty na nejlepší dezerty z časopisu PRIMA FRESH.
Kreativní čtenáři ocení návod, jak vlastnoručně vylepšit logistiku v kuchyni a ani v tomto čísle nechybí QR kódy, které rozšiřují obsah časopisu o videa.
V neposlední řadě přinášíme také mimořádnou nabídku předplatného na půl roku za cenu 90 Kč. Více informací najdete na stránkách předplatného.