Pečeme koláče a buchty s Claudií

Oblíbený kulinární speciál týdeníku Claudie je tentokrát věnovaný právě tomuto období. Přináší nejen nejznámější recepty moučníků podávaných o Velikonocích, ale především recepty na českou klasiku – na koláče a buchty, do kterých jako náplň používáme hlavně zimní zásoby ořechů, máku, povidel... než nás léto přivítá čerstvým ovocem.
Speciál zároveň nabízí inspiraci pro jednoduché, lehké jarní masové i bezmasé pokrmy s mladou zeleninou a bylinkami, dále přináší recepty na osvěžující nápoje či na veselé doborty pro děti. Čtenáři si navíc můžou jaro zpříjemnit finanční výhrou, pokud zašlou tajenky vyluštěných soutěžních křížovek.
Speciál Claudia Pečeme koláčky a buchty má 48 stran, obsahuje 60 výborných, ověřených receptů a stojí 22 Kč.