Inspirace od Claudie: Tvarohové moučníky

Inspirujte se sladkými recepty z kulinárního studia BAUER MEDIA, jejichž základní surovinou je tvaroh, ale i smetana, jogurt, kefír nebo podmáslí. I u nás se stává oblíbeným moučníkem cheesecake, pocházející z Ameriky, jehož základem je čerstvý sýr. Zkuste si připravit jeho pečenou i nepečenou verzi.
Ve druhé části speciálu najdete obědy plné ovoce. Nečekejte však pouze švestkové knedlíky nebo ovocné nákypy. Velmi zajímavé a chutné bývá ovoce v kombinaci s jakýmkoliv masem. Závěrem pak zjistíte, že se z mletého masa nemusí připravovat pouze sekaná nebo karbanátky.
Svou paměť a znalosti si pak můžete procvičit u křížovek, které tvoří předěl mezi jednotlivými sekcemi časopisu.
Speciál Tvarohové moučníky nabízí na 48 stranách šedesát původních receptů za cenu 25 Kč.