Claudia přináší Nejlepší polévky

23. 2. 2016 | Kulinární speciál týdeníku Claudia tentokrát zvolil jako hlavní téma polévky. I zkušené kuchařky si zde najdou nové tipy na první chod, který se v české kuchyní těší velké oblibě.

Nabídka polévek uspokojí jak čtenářky, které dávají přednost klasice, tak i hospodyňky, které raději experimentují a vítají nové přístupy. A tak ve speciálu Nejlepší polévky najdete česnečku, gulášovku, zelňačku, boršč nebo kulajdu, ale také rychlou minestrone, dýňovou se zázvorem, květákovou se sýrem nebo třeba pečený vývar s nudlemi. Oddíl Zavářky obsahuje recepty na polévkové nudle, knedlíčky či noky.

Konec zimy je obdobím zabijaček a masopustů, a tak speciál nabízí i tyto sezonní pokrmy. Poradí vám, jak připravit domácí tlačenku či využít prejt a jitrnice. Velikonoce letos přijdou nezvykle brzy, proto časopis zahrnuje i toto téma. Najedete zde sladké i slané velikonoční pečení, například kachnu na brusinkách, opilé kuře na pivu nebo velikonočního beránka.

Speciál Nejlepší polévky obsahuje 70 ověřených receptů, má 48 stran a stojí 22 Kč.

Kalendář vydání časopisů
Pátek
19 / 12
Čas na lásku č. 26
Pondělí
22 / 12
TV Plus14 č. 1
TV Revue č. 1
Úterý
23 / 12
Chvilka pro tebe č. 52
Tina č. 52
Týdeník Televize č. 1