Claudia přináší Nejlepší polévky

Nabídka polévek uspokojí jak čtenářky, které dávají přednost klasice, tak i hospodyňky, které raději experimentují a vítají nové přístupy. A tak ve speciálu Nejlepší polévky najdete česnečku, gulášovku, zelňačku, boršč nebo kulajdu, ale také rychlou minestrone, dýňovou se zázvorem, květákovou se sýrem nebo třeba pečený vývar s nudlemi. Oddíl Zavářky obsahuje recepty na polévkové nudle, knedlíčky či noky.
Konec zimy je obdobím zabijaček a masopustů, a tak speciál nabízí i tyto sezonní pokrmy. Poradí vám, jak připravit domácí tlačenku či využít prejt a jitrnice. Velikonoce letos přijdou nezvykle brzy, proto časopis zahrnuje i toto téma. Najedete zde sladké i slané velikonoční pečení, například kachnu na brusinkách, opilé kuře na pivu nebo velikonočního beránka.
Speciál Nejlepší polévky obsahuje 70 ověřených receptů, má 48 stran a stojí 22 Kč.